Klub Zona

Natječaji

Kontinuirano objavljujemo natječaje za volontere, suradnike, izlagače i korisnike prostora. Različiti su načini kako Klub Zona može doprinijeti tebi, ali i kako ti možeš doprinijeti programu Kluba Zona.

OVDJE ISPUNI PRIJAVNICE ZA AKTUALNE NATJEČAJE

VOLONTIRANJE

Na volonterskim pozicijama možeš stjecati iskustvo javnog nastupa ili vođenja radionice, novinarsko ili fotografsko iskustvo te iskustvo organizatora događanja ili rada na promociji i društvenim mrežama.

IZLAGANJE

Atraktivan prostor u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, prije svega autora mlađe generacije - amaterskih umjetnika, učenika i studenata. Za odabrane izložbe osiguravamo promociju i osnovne tehničke zahtjeve, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.

PLAĆENI ANGAŽMAN

Honorarni suradnici uglavnom su voditelji radionica i tematskih druženja kojima osiguravamo resurse te pružamo podršku u realizaciji i pripremi događanja, a u potpunosti preuzimamo promociju događanja.

PROSTOR

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu za realizaciju svojih aktivnosti na terminsko korištenje dobiti prostor Kluba Zona te s drugim korisnicima dijeliti i uredski dio, a participiraju samo u dijelu troškova režija i najma.