Klub Zona

O Klubu Zona

Uz edukativna, informativna, kulturna i zabavna događanja u programu Kluba Zona mladi kvalitetno provode slobodno vrijeme, socijaliziraju se, razvijaju svoje potencijale i motiviraju se za aktivno sudjelovanje u društvu.

Lokacija

Program se uglavnom realizira u Splitu, na Šperunu, u Jerinoj ulici 1, ali Klub Zona gostuje i na drugim lokacijama i u drugim gradovima.

Rezultati

Aktivnosti kluba realiziraju se od 2007. godine, u suradnji nekoliko desetaka suradnika (pojedinaca, neformalnih skupina, organizacija i udruga) te se po sezoni u nekoliko stotina termina realizira i do tisuću sati besplatnog programa - na desetke jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, 10-ak izložbi i 30-ak tematskih druženja. Aktivnosti je prethodnih godina prepoznala nekolicina donatora, u najvećoj mjeri ministarstvo zaduženo za mlade.

Kontakt

@klub.zona
klub@klubzona.net
097 73 13 329
Jerina 1, 21000 Split

Nositelji programa

Biciklopopravljaonica Split - Popka, Djevojke koje čitaju, Imaginacija - splitsko društvo sociologa, Info zona, Mavena - 36 njezinih čuda, Udruga iTHEom, Udruga za fantastiku igre i znanstvenu fantastiku F&ST.

Pronađi nas na mapi